Някогашната миска Антония Петрова не спира да плаши потребителите в мрежата като при това го прави със завиден темп. Хората още не са си отдъхнали от последните й зловещи снимки и тя взе, че пусна нови. Този път от награждаване, където е получила грамота за юрист.

Гледката е зловеща: Антония Петрова всеки момент ще се пръсне! (НОВИ ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

То това хубаво и да й е честито, но кога успя да се сдобие с бузи като на сумист, в потрес са потребители в мрежата. Действително Антония Петрова никога в живота си не е имала огромни бузи като на хомяк - нещо, с което се е снабдила наскоро и както се сещаме, по изкуствен начин.

Гледката е зловеща: Антония Петрова всеки момент ще се пръсне! (НОВИ ШОКИРАЩИ СНИМКИ) - Снимка 2

Не е ясно при кой дерматолог ходи госпожата, но онзи или я ненавижда, или толкова си може, че я е направил на нищо. В момента лицето на госпожа Батинкова е бузесто и червендалесто като на селска мома, ударила половин дамаджана вино.

"Тази женица сигурно вкъщи не се прибира, от мерак да виси по кабинети за разкрасяване, но очи ли няма, какво ли?! Лъжат я, че е хубава и тя вярва, ама мъжът й и той ли е сляп?! Да не стане само някой сакатлък, че без да иска да я боцне с игла или нещо, като нищо се е спукала", смеят се потребители.

Тоца обаче отново се харесва и се дуе, щото нали... много е "каматна". При все, че Петрова няма още 40 години, хич и не ни се мисли какво ще си причини дотогава...