Димитър Маринов или Митьо Пищова (едва ли мнозина знаят пълното му име) е на 67 години, но ако трябва да сме честни, прилича на 87-годишен. В такъв вид, в който се показа тези дни, не сме го виждали, а гледката наистина си е страшна.

Пищова премина през множество сериозни болежки, операции и проблеми с организма, повечето от които си предизвика сам, с начина си на живот през изминалите досега години. И те не бяха никак малко. То не може само софри, само йедене и пийене, само вакханалии в леглото и да искаш да си здрав.

Гледката е страшна! Митьо Пищова съсухрен и едва ходи, но пусна обява за мацки на Слънчака! (СНИМКИ)

Вместо да се стресне и да преосмисли съществуването си обаче, Митьо продължава да се самоубива. Горкият едва се движи, но пусна обява за Слънчев бряг, в която търси от 4 до 6 мацки. Канел ги в луксозен апартамент и им обещава по 500 кинта на всяка, но само ако му седят един час на колене - сещате се какво трябва да правят завалийките...

"Ще има дискотеки, ще има плажове, ще има барове, а за ядене и пиене да не се тревожите - омари ще ядете. Само трябва да сте на колене и да ходите в апартамента без дрешки. И готина бяла лимузина съм ви уредил да ви разкарва", обяснява Пищова.

А на болшинството потребители той вече дори не е смешен, отдавна го съжаляват.