Много хвалби не са на хубаво, така че по-добре си трай! Това са казали още в древността хората, но кой да ги слуша?! Особено "кралица" Антония Петрова, провъзгласила сама себе си за "нейно величество", която не пропуска и ден, без да натика в очите на хиляди потребители къде и била, какво е пила и с какво се е тъпкала...

Е, Тоца напоследък прекали жестоко и с подобренията по себе си, да не кажем, че направо предобри нещата и... ефектът е кошмарен. Преди часове тя пусна поредните си снимки от супер лукс (че какъв друг може да е) ресторант в Алпите, където маа гурме, заедно с мъжлето си Ивайло Батинков.

Гледката е страшна: Лицето на "кралица" Антония Петрова се изрина, тунингите дадоха алергия! (ШОК СНИМКИ)

По-добре щеше да е обаче да снима него, а не себе си, защото снимките ужасиха потребителите. На тях ясно се вижда лицето на някогашната миска, което е цялото в червени петна. Стоят като обрив или просто силно раздразнена кожа и е вероятна алергична реакция, получена от козметика или от процедури.

Гледката е страшна: Лицето на "кралица" Антония Петрова се изрина, тунингите дадоха алергия! (ШОК СНИМКИ) - Снимка 2

Всяка жена, която се е сблъсквала с подобен род "кошмари" ще го разпознае и е абсурдно да се мисли, че Тоцето просто е прекалила с ружа. Лицето й стои като "изринато", цялото на петна, а гледката е страховита.

"Ами тая не се спря. Направи си джуките с размера на маймунското Д-пе, постоянно се "бомби" с филъри, а скулите й ще се пръснат. Какво да очаква от горката си кожа, освен да реагира", коментират в нета.