В „Сървайвър” истината винаги лъсва. Може да закъснее, но излиза наяве. Това за пореден път стана ясно.

Благо Джизъса най-после се показа пред хората такъв, какъвто е. На острова той няма никакви условия за хигиена и разкрасяване, затова се остави в естествен вид и гледката е страшна.

Оказва се, че бившият футболист си е боядисвал косата и брадата. И двете са започнали да побеляват, което състарява много.

Бръчките по лицето на Благой Георгиев също започнаха да се разкриват. Той има такива главно около очите, както повечето хора. Филърите са го изоставили и отново е заприличал на човек, макар и стар, все пак човек.

Поради липсата на хигиена, и избелените му зъби вече не са чак толкова бели. Това допълнително прави Благо да изглежда  като 50-годишен мъж, макар да е още на 41 г.

Оказва се, че в естествен вид Джизъса нито е красив, нито е млад. Това го разбират единствено жените, с които е бил във връзка.

Затова изглежда малко странно, че Благо усля да прелъсти младо момиче като Полина. Жена му е с около 15 години по-малка от него, но очевидно има нужда от психолог, защото явно си пада по дъртации. За такъв тип човек си има дума и тя е „геронтофил”.

Източник: Уикенд