В момента певицата е на почивка с приятелката на сина си Мария Лалова. Интересното от кадрите е, че синът й Лоренцо го няма никъде. Двете станаха големи приятелки и ходят навсякъде заедно. Този път са взели и сестрата на бъдещата булка Розалия.

Софи е известна като изключително сърцат и добър човек. Още когато Лоренцо обяви годежа си през пролетта, тя гледа снахата като писано яйце. Спретна пищно парти в ресторант за годежа. Някои останаха с впечатление, че това всъщност е сватбата. Снахата смени няколко тоалета по време на церемонията. Родни звезди присъстваха на събитието.

Гледа  я като писано яйце: Софи Маринова на почивка със снахата (СНИМКА)

Не жали средства и ходи от почивка на почивка. Изпълнителката се радва на все по-голямо  семейство. Софка тайно си мечтае за внуче от невръстния си син.

За сметка на това Маринова окончателно се раздели с дългогодишната си половинка Гринго. „Да лежи в затвора-там му е мястото“ – разпалено коментира певицата новината, че бившият й е пак в затвора. Припомняме, че той спретна луд скандал на автомивка в Айтос и заплаши да заколи свои съгражданин. Причината бе провалена сделка за кола. Бившият на Софка дължал солидна сума пари.  Не му се случва за пръв път да нарушава закона.

Източник: marica.bg