Рапърът с псевдоним Криско се прави на земен и здраво стъпил на земята, но фактите говорят друго. Кристиян така си е повярвал, че даже е забравил откъде е тръгнал.

Приказката за Криско тръгва през 1995 г., когато е едва на 7 г. Тогава взима участие в предаването „Като лъвовете“, където изпява италианска песен в дует с момиченце.

Десет години по-късно той гостува отново в „Като лъвовете“, за да разкаже какво се е случило с него. Тогава той вече се е увлякъл по рапа и вече записва свои рап парчета.

В автобиографичната си книга обаче Криско изобщо не споменава „Като лъвовете“, което е удар под кръста за един от създателите на предаването и негов водещ Николай Априлов. Той разкритикува сериозно рапъра в ефира на БНТ.

„В една книга той изобщо не спомена „Като лъвовете“, а ние му дадохме старт. Това е изключителна обида и аз съм му сърдит“, каза Ники в предаването на Драго Чая.

Криско по принцип има навика да забравя кой му е помагал по пътя към славата и да си приписва всички заслуги само на себе си. Той се слави като един от хората в шоубизнеса с най-голямо самочувствие, макар пред зрителите да се опитва да го прикрива.

Освен това рапърът е и един от най-стиснатите в своята гилдия. Той пестял от всичко и често правел скандали на жена си, че много харчи. Това също не говори добре за Криско, при положение че е пълен с пари.