Поредната главоблъсканица поднесе на феновете си Джулиана Гани

Те недоумяват дали плеймейтката носи второ дете в утробата си или не е бременна. Самата Джулка отрича категорично да е бременна. Двамата с новото й гадже Теодор Гецов наскоро се върнаха от почивка в Палма де Майорка. На бдителните последователи направи впечатление, че ексцентричната моделка се бе пуснала по мрежата с цял бански, което не отговаря на нейното нормално поведение. Понеже силиконката се пуска по нета колкото е възможно по-разголена. Освен това така се е щракнала на фотото, че почти е скрила проблемната област, по която си личи дали е „напълнила фурната“.

Горещ слух твърди, че бившата брадърка се е похвалила на гримьорката си, че двамата с актуалния си мъж чакат бебе. Полицаят от Велико Търново също бил нереално щастлив и дори се изфукал, че ще става тати.

Джулиана Гани обаче упорито отрича това да е истина. Според клюката тя била принудена да крие заради рекламен договор, според който трябвало да запази стройната си фигура да края на лятото. Едва тогава щяла да оповести благата вест, че чака второ дете.

А и скандалният й развод с бившия й Илиян Найденов допълнително я карало да си затрае на този етап. Моделката не искала да се раздуват предварително нещата и заради негативното отношение на мнозина поради факта, че остави сина си на татко му.