Анелия и Диляна Попова твърдят, че си имата гадже ресторантьор

Наскоро поп фолк звездата призна публично връзката си с ресторантьора Любомир Захаринов, като пусна общата им снимка от почивката им в Атина.

Друг  е въпросът, че на нея ясно си личи колко „много я обича“ Любо. Тя го гушка и го гледа все едно мъж не е видяла, влюбена, че чак „загубена“, а той седи все едно е дърво. Не само че не я прегръща, ами и не прави опит за топлина и обич.

Диляна Попова пък наскоро проговори за „голямата си любов“,изместила трайно от сърцето й Асен Блатечки. Знаем, че с „лошото момче на киното и театъра“ имаха трудна, да не кажем невъзможна любов. Той ту се връщаше при първата си жена, режисьорката Катерина Горанова, дарила го с дъщеря, ту акостираше при Диляна Попова. От манекенката той има син Борил.

Но синеочката от Гулянци признава, че с Асен само поддържали добри приятелски отношения, заради общото им дете.

Иначе от две години Диляна Попова била лудо влюбена в ресторантьора Лъчезар Захариев. И тук идва главоблъсканицата, той същия мъж на Анелия, с нарочно посменено име, или има много съвпадения между двамата?!

„Да, от две години сме заедно и съм щастлива. Сега не съм само обичана, но се чувствам и спокойна. Нещо, което го нямах с Асен, вероятно заради характерите ни“, реди манекенката.