Ако някой се е загрижил какво ще прави Боби Михайлов, след като най-сетне спря да се запъва като магаре и си подаде оставката от БФС, нека бъде спокоен. Мъжът на Мария Петрова няма да умре от глад, нито пък близките му.

Напускайки директорския пост преди дни, Михайлов буквално се затвори у дома и не се показва навън. Дали причината е студът, или пък страхът от народната любов, той си знае, но и вкъщи никак не му е зле.

Гладен няма да умре: Ето в какъв палат се затвори Боби Михайлов след оставката! (живее като царче в Бояна - СНИМКИ)

Снимката, която виждате, е правена с дрон и показва "къщурката" на вратаря, която е достойна за холивудска звезда или за член на кралското семейство. Та това си е същински палат, откъдето и да го погледнеш... Централата на самия БФС се намира в непосредствена близост до имота му, но Боби не е мяркан там тези дни.

Гладен няма да умре: Ето в какъв палат се затвори Боби Михайлов след оставката! (живее като царче в Бояна - СНИМКИ) - Снимка 2

Припомняме, че той подаде оставката си с огромно нежелание като заяви, че изборът на директор на БФС се прави лично от членове на УЕФА и няма общо с желанията или нежеланията на фенове и медии. Въпреки това заяви, че е предприел този ход, за да се уверят всички, които викали против него през годините, че не той е причина за западането на футбола у нас.

Все още не се знае кой ще седне на мястото му и дали това ще е Димитър Бербатов, който също от години е кандидат за поста.

Източник: България днес