Телевизионният водещ Камен Воденичаров, когото цяла България познава като съосновател на хитовите продукции на 90-те  „Ку-ку” и „Каналето”, в момента живее съвсем скромен живот. Ако не беше позната физиономията му, по нищо нямаше да се различава от минувачите по улиците.

Тази сутрин Камен Во е бил забелязан да паркира колата си на частен паркинг в центъра на София, но каква изненада, когато се оказало, че шофира съвсем обикновен червен „Ситроен Берлинго”, който е на поне 15 години и който наподобява кола от типа „баничарка”. Кукувецът излязъл от него с възрастна жена, за която се предполага, че е майка си.

Интересното е как така изпълнителят на „Не съм избягал” кара такава „смачкана” кола, а шефът му Слави Трифонов тъне в пари и лукс. Во работи в телевизията на лидера на „Има такъв народ” от 2 години, но явно заплатата му не стига за баровски автомобил, какъвто карат останалите известни личности у нас.

Комикът и не се облича с най-скъпите дрехи, не ползва най-скъпата козметика и води един съвсем обикновен живот. Това говори, че или е скромен целенасочено, или че заплатите при Слави са мизерни на фона на настоящата инфлация.

Финансовото състояние на актьора явно наистина не е цветущо, защото се наложило жената с него да доплати таксата за паркинга.

Припомняме, че Слави и Камен бяха скарани повече от 20 години, което накара Трифонов да напусне „Каналето” през 1998 г. Преди няколко години обаче двамата отново се прегърнаха и станаха много близки, но очевидно не дотам, че да може Воденичаров да кара тузарски автомобил и да води луксозен живот.