Макар семейството на актуалния ерген Александър Младенов да развива бизнес, той е много далеч от милионер, за какъвто бе представен в шоуто „Ергенът“. Това бил трик на продукцията, покрай който се надявали да има по-голям наплив от участнички.

В действителност доходите на Алек са съвсем нормални за родните мащаби и често му се налагало да си прави добре сметката, за да може да му стигнат парите до края на месеца.

 

Част от зрителите на риалитито вече започнаха да усещат, че нещо понамирисва и че неслучайно личността му е обвита в пълна мистерия – само така няма да се разбере, че той в действителност е далеч от този, за когото го представят. В няколко от интернет форумите дори се коментира, че Младенов никога не е имал приятелка, тъй като предпочитанията му били съвсем различни. Единствената причина, поради която опитал да си намери булка в шоуто, е желанието му за нормално семейство. Далеч не можем да твърдим, че това е истина, но е факт, че тези слухове се засилват.

 

„Алек все едно е наказан в това шоу. Стои като пън и се държи напълно неадекватно. С целувките се опитва да заблуди хората, но всъщност не знае защо е влязъл във формата“, коментират по-наблюдателните зрители.

 

Психоложката Ивелина, която бе най-възрастната участничка в настоящия сезон на шоуто бе категорична, че Алек не е влязъл във формата, за да си търси жена. Усещането й е, че бизнесменът има проблеми с нежния пол.

В подкаста „Надкаст“, тя дори го определи като неуверен, което се усещало по думите и преглъщането му. Тя дори признава, че не знае защо изобщо се е записал за участие и не е сигурна, че момичетата го вълнуват.

 

44-годишната психоложка, която е упражнявала професията си и към затвора, описа главния герой с доста интересни изрази и подчерта, че при първата им среща е бил по-притеснен от нея.

Ивелина коментира: „Алек е неуверен, това се усеща по думите му, по преглъщането. Разбрах го, защото и аз се държа по подобен начин, когато ми е неудобно и се чувствам некомфортно“. Голяма част от зрителите на риалитито подкрепиха думите й, тъй като виждат поведението на Младенов, който меко казано се държи неадекватно.

Източник: Уикенд