Участник от новия сезон на „Фермата“ е милионер от покер

Той е актьор и  син на популярния зевзек, актьора Сашо Дойнов.

Младият Станислав Дойнов също  е актьор.37-годишният наследник на театрала е част от новия сезон на селскостопанското шоу. Той е кадър на Врачанския театър. Режисира постановки и в „Сълза и смях“.

На тази възраст той обаче е милионер, но не и благодарение на актьорската си професия. Младият мъж е спечелил повече от милион от покер турнири. Той обикаля света, за да участва и да печели. Най-маститата му награда, в размер на 670 бона в зелено е спечелил на турнир в Лос Анджелис, преди шест години. След този голям удар има и още попадения, но в значително по-малки размери.

Станислав започва да играе преди години, отначало в приятелски компании, по-късно прави и онлайн залагания. Разбира за таланта си и заради това се „впуска в дълбоката вода“ и печели шеметно.

„Предпочитам да изкарвам прехраната си с покер турнири. За съжаление не мога да кажа същото за професията , която упражнявам. В България никой не дава и пет пари за култура и изкуство“, заяви при представянето си във „Фермата“ сина на Сашо Дойнов.

Той е нахъсан да спечели формата и да грабне голямата награда, въпреки че вече е „черната овца“ сред съотборниците си.