Геро съвсем се предаде под натиска на килограмите!Герасим Георгиев - Геро

вече съвсем е замязал на сумист. Талантливият актьор и бивш водещ на „Господарите” така се е окръглил, че само операция на стомаха може да го спаси от свръхтеглото му. [caption id="attachment_440675" align="alignright" width="300"]Геро Геро съвсем се ошишка[/caption] Навремето Люси Иларионов имаше същите габарити. Но си сложи гастрален пръстен в корема и успя да смъкне половината от килограмите си. Звездата на Малък градски театър „Зад канала” не може да намери по бутиците елегантни дрехи за гигантското си тяло, затова се носи предимно с анцузи. Спортните долнища и горнища са от разтегателни материи и засега все още побират кълките и паласките на Геро. Симпатичният русенец твърди, че е свикнал с огромната си телесна маса и че тя не му пречи, но все пак прави отчаяни опити да поотслабне.

Онзи ден той си купи за обяд само половин литър портокалов фреш, видяха през обективите си папараците на вестник „Уикенд”. За да редуцира теглото си актьорът пуши и много цигари, но за жалост това не му помага особено.

Драстичното надебеляване на Герасим не се дължи на лакомия, а на здравословен проблем. Последният се отприщил от стрес в следствие на тежка автомобилна катастрофа край връх Шипка. ПТП-то станало преди години по вина на водач на камион - многотонажното возило навлязло в насрещното движение и се блъснало челно в колата на театрала. Младият артист оцелял в сблъсъка, но в месеци по-късно започнал да пълнее.