Герасим Георгиев-Геро не може да забрави за кошмара

Ко-водещият на „Като две капки вода“ споделя, че ужаса още го преследва нощем. Въпреки че се случил преди две десетилетия, след това започвал да качва килограми. В далечната 2000 година той решил да заведе родителите си на Шипка.

Тръгнали рано и на въпросният ден леко ръмял дъждец. Качили се и на слизане към Казанлък, при един десен завой, камион му засякъл пътя. Геро набил спирачки, за да не се сблъскат. Само че колата му станала като шейна и се ударили челно.

„Вярно е, при екстремни ситуации животът ти минава като на лента, на бързи обороти“, връща назад лентата обичния актьор.

Колата му била обезобразена, но той оцелял като по чудо.  Линейка на Бърза помощ го закарала в болницата в Казанлък, където лежал три дни.

„После нашите ме водиха да ми леят куршум, много се бях уплашил“, признава Геро.

Като повечето хора, преживели катастрофа и той се страхувал дълго време да седне зад кормилото и да подкара колата. Но в един момент се стегнал и за да преодолее страха, минал три пъти по местото, където станала катастрофата.

„Никой не е застрахован на пътя, затова трябва да се шофира внимателно. Но още по-страшен е страхът, ако му позволиш „да оживее в тебе“, философски заключава Геро.

Източник: Лупа, Crimesbg.com