От годините пълзят клюки за свалянето на Гала от ефир

Но ето че слухът се превърна в истина и стана факт. Появи се сериозен кандидат за стола на Гала, а плевенчанката беснее и хвърля огън и жупел, като обвинява екипа за предателството.

„Обадиха ми се от ръководството на Нова и ме помолиха да стана водещ  на „На кафе“ .Гала  отива на моето място и заедно с Митко Рачков ще довърши сезонът на „Като две капки вода“. А аз се съгласих да седна на стола на Гала с едно условие. Предаването да не се казва вече „На кафе“, а „С кафе“ , хвърли бомбата Геро пред светската репортерка Елизабет Методиева.

Геро обеща, като един бъдещ началник, да не пипа хората, гравитиращи около Гала.

На въпрос на репортерката как ще става толкова рано, за да води сутрешното шоу, Геро отговори следното.

„Ставам рано, изплясквам предаването до 11 и после си гледам кефа. Гала все се оплаква, но какво толкова, ставаш, снимаш, водиш и приключваш. Тя сега ще види дали е толкова лесно да се води предаване вечер“, заяви Герасим Георгиев-Геро и с това втрещи Гала.

Всичко това се случи зад кулисите на „Капките“, само че на Деня на шегата. Въпреки това Гала не останала доволна от интервюто на актьора. Тя помръкнала и до края на предаването си била намусена и умислена, доверяват хора зад кулисите.

Източник: Марица, Crimesbg.com