Близки на Гери-Никол разкриха, че разглезената богаташка щерка е бясна и буквално рита и скубе коси от яд затова, че мъжът, в когото беше най-влюбена вече е зверски влюбен - в друга.

Както знаем, става дума за ММА боеца Дани Илиев - единственият мъж, който успя да побърка варненската глезла и да я върти на пръста си като послушно кученце. Явно обаче лиготиите и капризите й са му дошли в повечко, защото едва след няколко месеца връзка, той й би шута.

Това се случи отдавна, но след него певицата със западнала слава така и не успя да намери нов мъж, който да я омагьоса. За разлика от Дани, който е луд от любов по ослепителната лекарка д-р Рима Соми - доказан и уважаван специалист по естетична медицина.

За връзката им се знае от месеци, но едва сега двамата пуснаха общи снимки и то от рождения ден на Соми. Нито тя, нито Илиев обичат да парадират с личния си живот, но тези кадри трябваше да се появят, защото очевидно връзката им е сериозна.

"Жалко за Герито, но дано й дойде умът в главата и спре да се държи като селска простачка от къра. Защото наистина прилича на такава, особено с откровено пошлото й хилене. Сравняват я с изпаднала пияница", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com