За първи път от много време насам Гери-Никол реши да проговори за личния си живот и да признае, че е сама. Знаем, че преди време певицата постоянно гледаше да се показва с различни типове, предимно ММА бойци, част от които действително й бяха гаджета, а с други просто захранваше слуховете...

Сега обаче тя се произнесе на висок глас - свободна съм и нямам мъж до себе си. Принцесата на татко, както я наричат, заради финансовите възможности на богатия й баща, благодарение на който тя е Гери-Никол всъщност... сподели, че на този етап се чувства прекрасно сингъл и не търси любов.

"Добре ми е така. Сама съм, ок съм и не искам повече да правя опити за връзки с мъже, които не могат нищо да ми дадат. Омръзна ми аз да им давам на тях, че и да ги издържам едва ли не. Като ще е мъж, да е мъж и да ме заслужи. Повече компромиси не правя, а само ще се забавлявам", обяви Герито.

Което, само по себе си, означава, че варненката се прехвърля на моментните забежки и афери за по един-два пъти. То това е добре за мъж, но ако си жена, моментално ще ти тръгне име, коментират в нета.

"И тя си е виновна, че попада все на измекяри - къде ги търси, да не би в университета или библиотеката", нахраниха я зевзеци.

Източник: Crimesbg.com