Бракът на Гергана Гунчева и Петър Бакърджиев се разпадна тихомълком и двамата се правят, че всичко е наред, но истината е малко по-различна. Няма жена, на която да й е приятно, че бившият й мъж има дете от друга.

Гери и Пепи досега, откакто са разделени, споделяли грижите за синовете си и те живеели поравно и при двамата. Ситуацията обаче вече е по-различна, тъй като в дома на журналиста влезе ново бебе.

Бакърджиев стана баща на момиченце на име Бориса преди седмица и ще става все по-трудно той да обръща толкова голямо внимание на по-големите си деца. Именно от това се опасявала Гергана, която изпаднала в шок, когато научила, че Пепи има бебе, тъй като тя не знаела до самото раждане.

Гергана и Петър иначе са в добри взаимоотношения след развода. Двамата вече не изпитват романтични чувства един към друг, което открито заявяват.

Спортният журналист от 2 години има връзка с финансистката Кристина Иванова, която роди от него. Не е ясно дали връзката им е започнала преди раздялата му с Гергана, но е твърде възможно да е така и това да е една от причините за развода.

В момента той отново е обвързан сериозно, а тя твърди, че е готова за нов мъж в живота си.