Гергана Гунчева се опитва да убеди всички, че обича все още като приятел бившия си съпруг и че двамата са в отлични взаимоотношения. Кой приятел обаче ще те изхвърли от собствения ти дом?!

След развода между двамата семейното жилище остава в ръцете на Петър Бакърджиев. То е просторна къща в село Големо Малово, което се намира близо до София.

Именно Пепи бил инициаторът преди 10 години да започнат строежа на къщата. Той много искал да се махне от цялата шумотевица в столицата и убедил Гери да заживеят на село. Журналистът имал по-затворен характер и извън работата не обичал шумните компании.

Към днешна дата той е останал да живее в къщата, а Гергана живее в София. Тя твърди, че й е идеално в столицата, но всъщност апартаментът й не може да се сравнява по квадриатура с жилището, в което живее Пепи. Затова неслучайно често синовете им са на село, тъй като там имат много повече място за игра.

Бакърджиев обаче не си губи времето и вече има ново семейство. Новата му изгора Кристина Иванова роди от него наскоро и тримата живеят щастливо в Големо Малово. По този начин буквално Кристина спи в леглото, където години наред е спала Гергана Гунчева. Освен това се радва на всички придобивки в обзавеждането, които е осъществила именно спортната журналистка.

Къщата обаче все още се води на Пепи и Гери. Те са със споделени родителски права след развода, затова журналистката не може да предяви претенции да живее там.