Гергана Гунчева е тотално разочарование във „Фермата“. Тя цъфна като водеща между продуцентите Иван и Андрей, но до момента представянето й е под всякаква критика.

Проблемът не е, че Гери не става за водеща по принцип, а че не става за такъв тип предаване. Отдалеч си личи, че не може да се приобщи към селския бит и култура, тъй като се появява в ефир така, сякаш ще ходи на бар.

Зрителите разкритикуваха жестоко Гунчева за разголените й тоалети, които не пасват по никакъв начин на концепцията на „Фермата“. Освен това винаги се държи изтънчено, все едно е на модно ревю, а не сред природата и животните.

Има причина обаче Гунчева да получи място в предаването. Според слуховете единият от продуцентите е настоял да я наемат.

Става въпрос за Андрей Арнаудов, който отдавна си падал по Мис България 2004 и търсел начин да я свали. Докато била с Петър Бакърджиев, се въздържал, но сега, когато вече е сама, решил да действа.

Наскоро двамата бяха уловени уединени на диван, чакайки да започне жив ефир. Изглеждаха наистина близки, по-близки от нормалното.

Андрей е обвързан с Емануела Толева и дори има дете от нея. Дълги години обаче беше ерген и явно този живот му липсва.

Жена му напоследък започнала да се съмнява, че Андрей си пада по друга и това я съсипало. През последните години той й се кълнеше, че в нея най-после е намерил жената на живота си, но очевидно още не е готов да бъде верен.

Припомняме, че продуцентът вече провали един свой брак заради изневяра. Преди 14 години кръшна на сръбкинята Даниела и след това дълго време нямаше жена до себе си.

Източник: Crimesbg.com