Преди ден Златка Райкова се изказа, всъщност дори се ядоса, в мрежата, в защита на бившия си годеник - Георги Валентинов. Припомняме, че по време на първия му ММА мач от две години, той отнесе гаден хейт от потребители, въпреки че спечели победата.

Тогава Златка скочи в нета и заяви, че Георги е прекрасен човек, силен мъж с "топки" и само дебили биха му се присмивали за каквото и да било. Мнозина се чудеха на реакцията на Райкова, но както винаги става и за нея си има причина. А тя е, че плеймейтката се опитва да изкупи греховете си пред ММА боеца.

чен,Това призна самият Валентинов преди часове, но е категори че подобни "извр@щения" не се прощават лесно. "Златка ме съсипа, разби живота ми в момент, в който аз й дадох себе си, дадох й всичко. Исках да стане моя жена, да имаме семейство. А тя, вместо да ми откаже и да обясни, че не ме обича достатъчно, примерно... се съгласи. Съгласи се публично, след което разбрах, че е мърсувала с Благой Георгиев зад гърба ми, още докато е била моя годеница", спомни си все още с обида Валентинов.

Явно Златка така му е разказала играта с предателството си, че той призна - не иска да чува за българска жена. Ще си търси филипинка.

"Имам приятел, който работи на кораб и редовно ходи до Филипините. Много пъти ме е карал да отида с него и да си взема жена оттам. Свестни били, а и искали да се омъжат за чужденци. Смятам да го направя, усещам, че това ще е моето нещо", казва ММА шампионът.

Източник: Crimesbg.com