Георги Валентинов влиза в „Сървайвър“

Това потвърди бившият ММА боец преди старта на шоуто за оцеляване. Там той ще дели територия с „баджанака“ си Благо Дзжизъса .

В интервю пред Би Ти Ви здравенякът сподели, че от продукцията го поканили лично да участва.Той проговори и за отношенията си с бившия си авер и за Златка Райкова, на която предложи брак на сцената „Като две капки вода“.А после тя завъртя афера с приятеля му Благо Георгиев, от когото има и син.

Георги Валентинов преди „Сървайвър“: Кой беше този Благо Георгиев?(Снимки)

„За мен игрите не са трудност, повече ме притеснява социалната част на шоуто. Защото аз съм силов играч и съм свикнал сам да преодолявам трудностите. За мен не са коалициите и задкулисните игри. Доказал съм какво мога, но вътре в предаването ще го докажа“, твърди боецът. Въпреки че видимо не е в топ формата, в която бе по време на активната си кариера.

Георги Валентинов преди „Сървайвър“: Кой беше този Благо Георгиев?(Снимки) - Снимка 2

Запитан дали е знаел, че в приключенското риалити ще бъде с Благо Джизъса, той отговори многозначително:

„Кой е този Благо Георгиев?“.

Георги Валентинов преди „Сървайвър“: Кой беше този Благо Георгиев?(Снимки) - Снимка 3

И обясни, че са много различни, като клъвна здраво бившия футболист. Коментирайки, че има разлика между момче, което си „сваля ципа навсякъде“ и мъж.

За бившата си изгора също бе крайно лаконичен.

„Със Златка Райкова бяхме преди сто години. Но да плюеш по жена, с която си бил, все едно плюеш по себе си“, джентълменски отговори Георги Валентинов.

Източник: Лупа.бг