Рогоносецът Георги Валентинов се заканваше да счупи главата на Благой Георгиев в „Сървайвър“, а накрая стана приятел с него. И не просто приятел, но даже му е благодарен.

Към днешна дата Жоро се радва, че Благо му е отнел любовта на Златка Райкова. Според него тази жена е щяла да го съсипе психически и емоционално и дори е можела да го вкара в гроба.

„Благодарен съм на Благо, че ме отърва от тази евтина жена. Тя не оцени какво имаше в мое лице, нека сега си гледа детето от Благо сама.“, изригна ММА боецът.

Припомняме, че преди 5 години Георги предложи публично брак на Златка по време на участието й в „Като две капки вода“. Тя прие, но само след няколко месеца му сложи рога с Благо Джизъса, който по онова време се движил в тяхната компания.

Месеци, дори години след гаврата с него Жоро се заканваше, че ако види някъде Благой, ще го счупи от бой. Сега се засякоха в „Сървайвър“, но нищо подобно не се случи.

Причината е, че Златка сложи рога и на Благо. Той вече не е с нея и очевидно Валентинов се е почувствал отмъстен.

„Изяснихме се като мъже, друго няма да кажа, то си е за нас“, каза лаконично бившият футболен национал, който дори вече е женен за втори път.

Източник: Уикенд