Панелистът от „На кафе“ Георги Блажев е влязъл в пререкания с тъща си. Причина за това станал фактът, че възрастната жена вярвала в суеверия, които на всичкото отгоре се опитвала да налага на младото семейство с новородено в къщата.

 

Писателят сподели в социалната мрежа, че е изумен от суеверията около отглеждането на малко дете. Споделя, че още след като станало ясно, че с Ива очакват момиче, майка й предложила да й посипят главата със сол, за да са сигурни в пола на бебето.

 

Той обаче й припомнил, че това не е нужно, след като разполагат със снимка от видеозон, направена в престижна столична клиника от професионален лекар. Видимо обидена, тъщата станала от масата, прибрала солницата обратно в шкафа и заявила, че второ мнение никога не е излишно. Във въпросния ден между двамата прехвърчали искри.

 

Георги Блажев се изпокара с тъщата

Ива Папазова с дъщеричката им София

Очевидно Блажев се мисли за много вещ в отглеждането на деца, тъй като има по-голям син от първия си брак. След натрупания опит се включва активно и в отглеждането на дъщеря им София. Колегите му от телевизията не спират да го хвалят и дори го сочат като баща за пример.

 

Макар да има вече един развод зад гърба си, Блажев не се изплаши и надена отново брачната халка. Той се сгоди за настоящата си любима след едногодишна връзка и изгаря от нетърпение да я заведе до олтара, убеден, че е открил сродната си душа в нейно лице.

 

Откакто стана баща, Блажев се занимава активно с нифлуенсърска дейност и ежедневно рекламира различни бебешки стоки – от козметика до памперси, за да припечели някой и друг лев. Очевидно заплащането в телевизията не му е достатъчно при все, че му донесе голяма популярност. Блажев не крие, че обожава шефката си Гала и дори говори за нея с възхищение. По случай раждането на дъщеря му, Гала му събрала всички вестници от въпросния ден – 23 септември, за да си ги пази за спомен.

Източник: Уикенд