Тя участваше във втория сезон на "Ергенът", но въпреки огромното й самочувствие и постоянни твърдения, че била адски желана от мъжете, си остана единствената, която Евгени Генчев така и не пожела дори да целуне. Да, целуна го тя и то почти в края на предаването, защото вероятно я досрамя, че ще си тръгне, без да опита устните му. И това ако е "фатална" жена...

Днес обаче очевидно тя още няма мъж до себе си, поне не и сериозен. В противен случай едва ли щеше да се осмели да направи тези кадри, под които мнозина написаха, че става да се пробва за "п*рнозвезда".

Генчо не я пожела и тя стана "п*рнозвезда"! (ето коя мома от "Ергенът" се р@зчекна дибидюс - СНИМКИ)

Говорим за скандалната Ирина Карабаджак, чиято мания е да бъде изкусителна. Само дето никой не й е обяснил, че в съблазънта не се крие единствено визия и форми, а тя е най-вече излъчване, характер, ум и чар. А Ирина явно залага само на физически данни.

Карабаджак се пльосна дибидюс във ваната, захапала цигара и размятала крайници във въздуха. Уточни, че не пуши, но това било за снимките. Които, разбира се, прави с единствената цел да прилъже някой богаташ, но уви... засега такъв няма, може би фотосесията ще го "привика".

"Иринке, Иринкее, как ли не се чекна - и на Генчо, и тук в нета, не разбра ли, че друго трябва бе, моето момиче?! С това, което показваш, най-много в ОнлиФенс да пробиеш", коментират потребители.

Източник: България днес