Гена Трайкова претърпя пълен крах в личния си живот. Тя се оказа сред жените, които нямат свое сформирано семейство, тъй като закъсня с раждането на деца.

Журналистката днес вече е на 44 г. и близки до нея хора твърдят, че тя вече се е отказала да става майка. Времето й било минало за това и ще се радва на други неща в живота.

Като повечето хора, които нямат деца, и Трайкова се радвала много на наследниците на сестра си. Тя има две момичета, които били гордостта на журналистката.

Ударите за Гена следват един след друг. Тя трябваше да преглътне, че бившият й любим Венелин Петков стана баща на стари години цели два пъти. Така единствено Гена се оказа сама от двамата, което едва ли я радва особено.

Като за капак журналистката вече не може да се похвали и с кариерата си. Именно с нея се хвалеше години наред и я изтъкваше като компенсация за това, че няма деца. Преди година и половина обаче я уволниха от БТВ и крахът за нея стана пълен.

В момента Трайкова се издържа от четене на лекции на хора с различна сексуална ориентация. Едва ли точно там ще срещне мъжа на живота си, но това не я отчайва. Може да се е отказала от майчинството, но все още се надявала на голямата любов.

За да има успех в любовен аспект обаче, бившата шефка в БТВ трябва малко да се вгледа в себе си. Хората, които я познават, твърдят, че тя има доста труден характер и не е склонна на компромиси. Това може би обяснява защо след Петков така и не създаде сериозна връзка.

Източник: Уикенд