Съдейки по факта, че Гена Трайкова не може да издържи и 5 минути, без да пафка, очевидно е много пристрастена към никотина. Преди броени дни бившата новинарка била засечена да се разхожда с цигара в ръка, от която дърпала през няколко секунди. От близкото й обкръжение издават, че е традиционалистка и за нищо на света не би сменила хартиените папироси с електронни, които са по-малко вредни

 

Докато крачела с бърза крачка из центъра на София, бившата изгора на Венелин Петков пушела нервно. Някогашната тв звезда била пременена елегантно – с пола до глезените, съчетана с дълго бяло палто и кубинки. Очите й били скрити зад черни слънчеви очила, а в ушите си имала слушалки.

 

 

Маникюрът й също бил в тон с модата – силно изострени и обагрени в ярък цвят. В лявата си ръка държала смартфона си, а с дясната понякога го докосвала, за да си пусне поредната песен.

 

Уморена от ходене по някое време блондинката седнала на пейка, за да си поеме дъх. Там обаче на 45-годишната дама й станало ясно, че не са й останали цигари и тутакси хукнала към близкия магазин, за да си набави нова кутия.

Източник: Уикенд