Добромир Гущеров, който е милиардер, буквално е скован от страх в момента за живота си. Бившият „червен” депутат трепери да не бъде убит от снаха си.

Маститият бизнесмен бил наясно, че жената на сина му Светлана му е направила черна магия с помощта на майка си Кунка. Двете зловещи жени желаят смъртта на Добромир и жена му Диана, за да заграбят цялото му имущество и с това да се разплатят на лихварите, към които Християн Гущеров е натрупал задължения от комар.

Добчо и Диана в момента се намират в Норвегия, надявайки се, че магията на Светла няма да ги застигне там. Това обаче няма как да се случи, тъй като магиите не се влияят от географските ширини.

Бившата плеймейтка е на нож със свекъра си откакто той реши да спре кранчето на младото семейство, което е пред фалит заради хазартната зависимост на сина му. Светла не одобрява всичко това, защото в крайна сметка заради парите е влязла в тази фамилия.

Майка й Кунка отдавна се занимавала с магии и дори така се издържала. Искала безбожни цени за правене на заклинание, а двойно за разваляне. Дъщеря й покрай нея изучила занаята и в момента кара свекърът си да трепери от страх.

Източник: Crimesbg.com