Галя от "Каризма" не смята никога вече да се връща в България, защото ако стъпи на наша територия, може да бъде осъдена и даже да лежи в затвора!

Кой можеше да предположи преди 10-15 години, че накрая Галя от "Каризма" ще свърши така безславно. Както се знае, от известно време певицата се подвизава в Лондон, където обаче не практикува тукашната си професия. Истинската причина Галка да си замине от България обаче не е в любовта към чужбина, а финансовите трудности, които е търпяла у нас. Бившата половинка на Миро дължи 15 бона на ПИБ, както писа "Шоу", а освен това всичките й имоти вече са запорирани. Галя обаче се изхитри и замина зад граница, където задълженията й отпадат, докато пребивава извън България.

[caption id="attachment_337003" align="alignright" width="300"]Галя от "Каризма" някога беше в обятията на Миро, а днес не може да се върне в България дори Галя от "Каризма" някога беше в обятията на Миро, а днес не може да се върне в България дори[/caption]

Така вече е сигурно. Галя от "Каризма" няма да се върне у нас. Тя самата го е признала пред своите близки по телефона, а единственият начин някога те да я видят е или тя да намери начин да си изплати задълженията, или да заминат за Лондон. Галка обаче нямала намерение да спестява пари за дълговете си, защото не искала изобщо да се връща в родната си страна, научи Kliuki.bg.

Ако все пак стъпи на българска земя, банката веднага ще бъде уведомена и Галя от "Каризма" трудно ще може да си тръгне отново, без да плати. Дори я грози опасност от затвор, при положение че някога се окаже в България, но не си погаси задълженията.

Галка така и не успя да хване комерсиалната ниша, която Миро добре овладя като самостоятелен изпълнител. Докато той правеше хитове и го канеха в музикални предавания, тя тънеше в забрава. Това очевидно я е накарало да тегли огромни суми кредити, които не е успяла да погаси след това.