Галя Курдова по известна у нас като Галка от Каризма се покри в чужбина и от време на време за нея се чуваха непотвърдени пикантерии, скоро Галя открехна завесата към интимния си живот. С партньор, изглежда, се е обзавела гласовитата изпълнителка и ако съдим по кадрите ѝ в Инстаграм, нещата са сериозни. За да го покаже и в мрежата, младежът вероятно достатъчно е спечелил доверието ѝ и отношенията им се развиват успешно.

Става ясно, че той се казва Алексей и дори говори български. Досущ като Галка обаче въпросният господин обичал да пътува и бил позициониран в Англия. Именно от Лондон са и въпросните кадри, които провокираха феновете ѝ да я поздравят за избора.

Галя от дует Каризма се похвали с гадже (Напълнялата  певица купонясва с новия си на терасата в Лондон – Снимки)

Според някои от почитателите ѝ изпълнителката изглежда много спокойна и лъчезарна в новата си компания. Явно Алек е любител на пищните мадами защото на снимките в Инстаграм Галя прилича досущ на поничка.

Снимките представят двойката в романтични мигове на балкона, където, необезпокоявани от никого, могат да се насладят на компанията си и на по питие. Обстановката е безкрайно лежерна и по нищо не подсказва буреносни облаци в отношенията им.

Галя от дует Каризма се похвали с гадже (Напълнялата  певица купонясва с новия си на терасата в Лондон – Снимки) - Снимка 2

Галя от дует Каризма се похвали с гадже (Напълнялата  певица купонясва с новия си на терасата в Лондон – Снимки) - Снимка 3

Галя от дует Каризма се похвали с гадже (Напълнялата  певица купонясва с новия си на терасата в Лондон – Снимки) - Снимка 4

Облеклото и на двамата е ежедневно – така, сякаш всяка вечер прекарват времето си по този начин. Доколко обаче са сериозни в намеренията си, ще видим.