Галина Курдова, по-известна като Галка от „Каризма“ най-после се е взела в ръце и прави опити да се избави от излишните килограми.

 

След като наля тяло от доста време насам, тя най-после е решила да се върне към предишните си форми. Често качва снимки от тренировките й и макар тялото й все още да е доста пищно, не се притеснява да публикува фотоси по бельо.

 

Галка от „Каризма“ влиза във форма

По време на пандемията дълго време не можа да се върне обратно в Англия, където живее от години. Тя се бе върнала у нас, за да участва в „Като две капки вода“, след което замина за родния си Ямбол. Именно там се занимавала основно с готвене и похапване и резултатът не закъснял.

 

Завръщайки се в Лондон обаче, тя решила да се мобилизира и да върне отново предишните си форми. За нейно огромно съжаление обаче резултатите от тренировките й идвали твърде бавно.

 

Мълвата в музикалните среди носи, че допреди няколко години, Галка била затънала в кредити до ушите и поради тази причина не се връщала у нас. След като си стъпила на крака и погасила финансовите си задължения, се връща все по-често в България.

 

Припомняме, че певческата й кариера се провали с гръм и трясък, след като Миро я заряза. Слуховете носят, че разривът помежду им настъпил заради пари – Галка го завлякла с голяма сума и поради тази причина й се наложило да потърси късмета си зад граница.

На всичкото отгоре в свое интервю Миро я издаде, че в британската столица бившата му партньорка заработвала като сервитьорка и допълни, че е очаквал много повече от нея.

Подхвърли и че уж много съжалявал за раздялата им и разпадането на дуета.

 

Положението със затъване в дългове на Галка било допълнително усложнено и от факта, че посягала към забранени субстанции.

Изглежда обаче и напоследък работите при бившата певица от „Каризма“ са потръгнали към по-добро бъдеще. Тя дотолкова се увлякла по здравословното хранене, че създала своя кетъринг фирма. Твърди, че към днешна дата печели достатъчно, за да живее прилично. В личен план е открила любовта в лицето на барабанист, с когото живеят под един покрив.

Източник: Уикенд