След като повече от осем часа фолк певецът Галин поддържал температура над 40 градуса, се наложило да бъде хоспитализиран по спешност. Певецът сам съобщи новината в социалните мрежи и дори сподели кадри, от които е видно, че му вливат лекарства. Фокусът обаче падна върху термометъра, който Галин показа с уточнението, че си е мерил температурата периодично именно с него. Не може да не направи впечатление, че въпросният термометър е с „пате“.

 

Другото, което направи впечатление е фактът, че певецът не е споделял подробности за здравословното си състояние, след хоспитализацията му, нито пък кога ще поднови сценичните си изяви. Явно обаче е по-добре, защото показа в инстаграм онлайн поредица, която следял, както и някои новини, които са му направили впечатление.

Преди около 4 месеца Галин пак бе изправен пред здравословни проблеми – тогава се бореше с упорит вирус и пак му се наложи да постъпи в болница.

 

Покрай здравословните премеждия на Галин в гилдията се понесе слух, че може да се е заразил с маймунска шарка. В последните месеци има бум на заболяването в Африка, а здравните власти алармираха, че заразата бързо пълзи и в Европа. Над 90% от заразените с маймунска шарка са хомосексуални, а болестта се предава по полов път, по време на телесна близост.

 

Преди 2 години, когато за пръв път се чу за маймунската шарка в Европа, стана ясно, че на континента тя е плъзнала след г*й оргии в Барселона и Мадрид. Тогава бяха заразени над 100 х*мос*ксуалисти.

 

В момента сред гей общностите в Европа отново има бум на заболяването, а Галин доста често пътува и според слуховете се отдава на щури забавления в специализирани сауни и барове. Маймунската шарка започва като обикновен грип с много висока температура, стигаща до 40 градуса, след което тялото се покрива с неприятни обриви, приличащи на циреи. В България също има няколко регистрирани случая, но все още не е ясно дали певецът влиза в мрачната статистика.

 

От снимките, които Галин публикува, не се вижда да има обриви по тялото. Ако обаче наистина е заразен с маймунска шарка, следва да отложи ангажиментите си поне за няколко месеца.

Източник: Уикенд