Галин Вафлата отдавна се тревожи за половинката си Галена, която бавно, но сигурно съсипваше сама здравето си. Знаем, че всичко започна с инсулиновите инжекции, които тя си бие системно, за да е кожа и кости, и да не качва и грам. Тези инжекции обаче са доказано опасни, както за физиката, така и за психиката на човека, алармират неведнъж лекари.

И ето, че днес видната докторка - психологът Рама Кахул заяви публично при това, че Галена е доста зле. Кахул има предвид психиката й, тъй като това е нейната специалност, но обърна внимание, че трябва да се направят обстойни прегледи. И, разбира се, първо да се спрат инжекциите.

Д-р Рама Кахул "разчете" едно от последните интервюта на Галена, в което тя споделя, че на работа по кръчмите е топ, в супер форма, но вкъщи дори устата си не може да отвори и да произнесе една дума. Това забелязал и малкият й син, който й казвал, че все е мълчалива, унила и изморена.

"Това са страшно сериозни признаци, че нещо с психиката не е наред и това е причинено от нервите. Когато нервната система е претоварена и сякаш издиша, трябват спешни мерки. И да, признаците са точно тези - когато си на работа, си чудесно, във форма, а когато си у вас, ставаш като парцал. Галена трябва незабавно да потърси помощ", алармира психоложката.

Не е ясно обаче дали инатата певица ще пожелае да се вслуша, но дано Галин успее да я придума.

Източник: Crimesbg.com