Край! Галин Вафлата излезе извън кожата си и отказа повече да търпи Галена - жената, която обичаше години наред и която бе издигнал на пиедестал. Знаем, че двамата са заедно от десетилетия като преди това вафленият бос бе законно женен за гласовитата Десислава.

С Галена той така и не вдигна сватба, защото самата тя се опъваше, но истината е, че нея най-много е обичал в живота си. Причината за настоящата му реакция и крахът на връзката, а вероятно и на семейството им като цяло, е именно певицата. И нейната чудовищна безотговорност към всички, особено към децата им.

Галин към Галена: Обичал съм себична егоистка! Не ти пука дори за синовете ти!

От година Галин не спирал да повтаря на Галена да се откаже от инсулиновите инжекции, които съсипват здравето й. Към днешна дата положението й става все по-критично като лекари издават, че имунната й система дори е срината. И всичко това, целият този ад, в името на суетата и това да прилича на суха изкуствена кукла.

Галин към Галена: Обичал съм себична егоистка! Не ти пука дори за синовете ти! - Снимка 2

Галена не иска да осъзнае, че е развила зависимост, която я убива чисто физически, а и не искала да чуе мъжа си, нито децата. "Защо го правиш? Не виждаш ли какво причиняваш на синовете ни като те гледат така? Обичал съм едно себично същество, една егоистка, за която дори децата й не значат нищо, така ли е?!", крещял безсилен Галин. И решил, че ако жена му иска да се самоубива, то ще го прави далеч от него и малчуганите им.