Галена е рекордьорка

Поп фолк дивата държи първенството в жанра по броя на пластичните корекции. Не помни броя им, но определено надхвърля внушителната бройка от девет операции.Като добавим и  двете раждания, които задължително бяха секцио, бройката набъбва.Само на 37, Галена вече многократно е лягала под ножа  и изглежда тази нейна мания приема болезнени измерения. Галена завинаги е погребала Галя, както е истинското й име и то само за осемнадесет години, дивят се феновете й.

Първото й „посегателство“ над тялото й са силоконови цици. Преди повече от петнадесет години Галена ляга под ножа, за да има изкуствен бюст, характерен за бранша.В свое интервю половинката на Галин Вафлата признава, че го е оперирала, защото било необходимо.Втората операция е на обонятелния й орган, когото смядовката смятала за доста камбест. После пак увеличава деколтето си с още ботокс.

За тази манипулация се е ръснала с двадесет бона. Последва второ рязане на носа, но в Сингапур. За операцията мъжът й дава 10 000 долара. Не се знае дали на Галена няма да й хрумне отново да си коригира носа.После последваха щръкналите й уши, бе сред първите, която си оперира и дупето, за да го трансформира в  бразилско.Звездата никога не е била фен на спорта, затова си направи и изкуствени плочки на корема. Пропорционално на славата си Галена увеличава броя на хирургичните интервенции. Тя като луда ляга под ножа и не може, а и не иска да спре да се коригира. „Преди я харесвах много, ама сега става все по-пластмасова, не ми допада. Още няма 40, ами след 10-20 години, на какво ще заприлича“, негодуват някои от феновете й.

Източник: Уикенд