Галена ужаси феновете си на участие като се появи с дрешка, която не скриваше нищо от тялото й. Дори напротив - тя бе от тюл и толкова прозрачна, все едно я няма. Плат покриваше единствено бюста и интимните части на певицата. Явно според нея това трябваше да мине за секси, но ако имаше и плът, която да покаже.

За жалост обаче, извън кубиците силикон, набутани в пазвата й, такава липсваше. Фигурата на Галена към днешна дата е само кокали и сухожилия, което сащиса клиентите в бара. Да, загорели момченца й подсвиркваха мераклийски, но по-адекватните гледаха ококорени и в ступор. И се питаха проблеми ли има певицата.

Знаем, че Галена никога в живота си не е била стройна като вейка и определено не е надарена с гена на една Лияна примерно. Тя дори има очевидна склонност към бързо напълняване, а наскоро се оказа, че за да се втали, се е ползвала от услугите на турски хирург, който й е изсмукал тлъстините навсякъде.

Ще се окаже обаче, че положението май не е само до интервенции, а и до глад. Азис също си направи липосукция, но никога не е имал такъв резултат. Близки до средата на Галена подшушнаха, че тя е развила сериозен проблем с храненето и е на стъпка от анорексията, ако вече не е в нея. "Галин трябва да й обърне внимание, защото това не е шега", коментират източниците.