Галена е номинирана за топартист на България. В музикалната платформа  Youtube тя е най-слушаният и гледан български изпълнител. Всички държави, които са членки на Европейския съюз  са включени. Нашата певица е е рамо до рамо до световноизвестните изпълнители Еминем, Дъ Уикенд и Ед Шийрън.

Красавицата сподели новината в личния си профил в Инстаграм и написа: „Благодаря“. Последното парче на изпълнителката е с колегата и приятел Азис. То събра над 3 милиoнa гледания само за 4 дни.

„Любима ми е, и на мен, и на вас. И Азис ми е любим – дори не се поколеба, а гласът му ме разтърсва всеки път“- написа тя.

Въпреки това брюнетката измести Краля на попфолка и е на 1-во място сред всички български изпълнители. Двамата фолк идоли от години поддържат перфектни взаимоотношения и освен добри сценични партньори са и приятели. “Животът ми с тебе минава по-леко. Забравям за себе си, забравям и его!”.-пише Азис в мрежата.

Фолк певицата заработи 100 хиляди лева само през септември. Връх на печалбите през 2023 година Галена беляза през изминалия юли, когато се появиха с Преслава като дует на сватбено тържество.

Източник: hotnews.bg