Галена има видима разлика сега и преди като това се дължи на минус 15 килограма от теглото й!

Галена е безспорната любимка на почитателите на поп фолка. Тя винаги се е радвала на любовта на феновете си, макар че в началото на кариерата, та и до преди година-две, изглеждаше далеч по-различно от сега.

Припомняме, че Галена бе атрактивно и красиво момиче, макар и с няколко килограма в повече. Манията по слабост обаче и най-вече рязката промяна във визията на най-добрата й приятелка Преслава, накараха Галена да се погледне в огледалото с други очи и да реши да промени фигурата си.

[caption id="attachment_335625" align="alignright" width="300"]Галена Галена призна, че отслабва с разхлабителни средства[/caption]

Дали резултатът е сполучлив, или Галена беше по-красива преди - това е въпрос на личното мнение на всеки човек. Тя обаче разкри как точно успя да свали цели 15 килограма и да достигне до днешното си тегло. Ако искате вярвайте, но не го е постигнала с диета, а с... разхлабителни.

Това разкритие направила самата Галена пред най-близките си приятелки от поп фолк бранша, които я поздравяват за резултата, но и са леко скептично настроени относно ефекта, който ще последва от него, научи Kliuki.bg.

"Това е методът ми за отслабване, диетите не струват. Мъчила съм се като грешен дявол, но само си оставам гладна. А и имам чувството, че дори и да гладувам, тези килограми пак не падат. Това е тормоз, на който не искам да се подлагам повече. Обичам живота, обичам и да си похапвам. След като изчистя организма си обаче, няма проблем и дрехите ми моментално започват да "хлопат", признава Галена пред дружките си, които сами виждат, че методът й с прием на разхлабителни дава резултат.

Повечето от близките на Галена обаче се питат не е ли и много вреден този метод, тъй като той вреди на стомаха и червата. "Всички знаят, че ако прекаляваш с разхлабителни като сена и прочие, червата ти стават лениви и се сдобиваш с постоянен запек. Може да съсипе здравето си по този начин", противят се на навика на Галена дружките й.