Галена, тези кадри видяха ли ги синовете ти?! Твоите момчета зарадваха ли се и съучениците им поздравиха ли ги?! - Това питат потребители в нета, след като чалгарката потресе с поредната си изцепка.

Преди ден, на представянето на нов модел мобилен телефон, Галена се появи на събитието... без гащи. Да, тя акцентира върху това с панталона, който бе избрала и чиито дизайн не търпи каквото и да било бельо отдолу, дори прашки.

Галена, синовете ти видяха ли тези кадри?! Границата е мината, пусна се без гащи! (СНИМКИ)

Очевидно е, че след като се стопи с инсулиновите си инжекции, Галена се мъчи всячески да се съблича и показва. Но не е това начинът. Особено, когато отдавна вече не е на 20, има двама сина, а и те вече са пораснали дотолкова, че да разбират прекрасно какви ги върши родителката им.

Галена, синовете ти видяха ли тези кадри?! Границата е мината, пусна се без гащи! (СНИМКИ) - Снимка 2

За сравнение ще кажем, че на събитието присъстваха и Ивана, и Николета Лозанова, но дори втората беше облечена в пъти по-прилично от Галена. За Ивана да не говорим, тя никога не си е позволявала да се носи като евтина простакеса.

Галена, синовете ти видяха ли тези кадри?! Границата е мината, пусна се без гащи! (СНИМКИ) - Снимка 3

"Галено, Галено, простотията ти е простотия, ако ще и 30 години да навъртиш на сцената. Остана си на нивото - "кавали във ваната", с което започна и не си мръднала оттам. Жалко, много жалко", коментират потребители в мрежата.