Галена разкри нещо много лично

Топ певицата на лекия жанр заговори дали в семейството им ще има ново бебе.

Галена разкри, че приятелки я кандърдисвали да си имат трето, което може да е момиченце.

„На този етап-не!Ако по-нататък се случи, може би да, но засега не мисля за ново дете“, контрирала увещанията им поп фолк изпълнителката.

Наскоро стана ясно, че големият син на певицата и бизнесмена ще учи в скъпарско училище във Велико Търново. Родителите ще броят единадесет бона за Американския колеж, тъй като наследника им искал да става програмист. Двамата им сина били коренно различни. Докато големият странял от прожекторите и известността, малкия напротив, бутал се под светлините и се радвал на популярността.

Певицата е една от малкото в жанра, която умее да циркулира успешно между работата и семейството.

Според клюките обаче здравината на брака им се дължала до известна степен на това, че двамата менкали партньорите си. Но с Галин го правели в чужбина, далеч от любопитни очи, твърди горещия слух.

Дали това е истина или художествена измислица, не е ясно, но определено Галин е като зомбиран от палавата певица. А тя намалила участията си не заради мъжа си, а заради мрънкането на малкия си син. Той недоволствал от отсъствието на майка си и тя решила да прекарва повече време със семейството си.