Фолкаджийката Галена и мъжа й се отправиха да порещнат Нова година в екзотична дестинация. Семейството отпътува за Доминикана и поздрави всичките си познати и приятели със снимка от Пунта Кана.

Като модна икона певцата се издокара подобаващо за празника с червена рокля и маркова чантичка, която подхожда на тоалета й. Само, че Галин лъсна до нея с тениска на Бърбери, която възмути феновете и социалната мрежа. Той я комбинира с бял панталон и на пръв поглед изглеждаше до жена си доста добре.

Марката е известна и скъпа, но по нашите географски ширини този принт се използва за покривки за хранене и то не луксозни, а за механи и страноприемници.

Само, че феновете в социалната мрежа  коментираха, че марковата блузка на бизнесмена им напомня на покривка на маса. А някои твърдят, че прилича повече не на покривка, а даже на мушама,  която хората слагат на масите си по селата, или пък на селско одеало.

Почитател на певицата коментира така облеклото на Галин : „Когато си резервирал място в 5 звезден ресторант и при влизане виждаш, че тениската ти е същата като покривката на масата.”

А друг допълва: „Burbetty London е хубава марка, но когато е като покривка или мушама за …” Включва се и друг, който казва: „Тия двамата май набързо са излезли от тях , тя дръпнала пердето от банята, а той си метнал отгоре покривката от масата.”