Съпругата на Иван Лечев изпитва ревност заради Галена. Евгения Лечева не се чувствала никак комфортно от факта, че мъжът й работи с най-разюздената чалгарка в „Гласът на България“.

На всичкото отгоре китаристът на ФСБ не крие симпатиите си към фолк певицата и дори преди дни открито заяви пред медиите, че е готина мадама.

Евгения виждала какво се случва в шоуто още от миналата година и никак не й се нравело. Тя ревнувала бясно от Галена, защото била наясно, че певицата може да легне с всекиго, било то и 60-годишен старец, какъвто вече е Лечев.

Самата Жени е около възрастта на Галена и затова смятала, че и друга жена на нейните години може да го хареса. Освен това мъжът й е заклет женкар и неслучайно има цели 4 брака дотук, като не се знае дали е приключил.

Галена пък е много разкрепостена и развалянето на семейства не й е чуждо. Тя живее за секса и го показва във всеки удобен случай. Да не забравяме и как придоби широка популярност, правейки едни неща в една вана.

Иван Лечев разменя мили думи и с другата жена в „Гласът на България“ Дара, но Евгения не се притеснявала от нея, защото музикантът я имал за дете и дори й е споделял, че без грим наистина прилича на малко момиченце.

Източник: Mamche.net