Попфолк фурията Галена сподели кадър със сестра си Николинка, към който написа трогателното послание, гласящо: „Честит рожден ден, сестра ми! Бъди щастлива, обичам те!“

 

Всъщност Николинка е кака на Галя, както е рожденото име на изпълнителката. Тя е по-голяма от нея с 6 години. Двете сестри имат и брат на име Генчо, който е по-голям от Галена с 8 години.

 

Родителите им Венета и Вичо Генчеви създали семейството си в Смядово с много любов, а Галя била непланирано дете. Майка й и баща й били много притеснени за това как ще се справят с отглеждането на три хлапета, тъй като времената били доста трудни. Въпреки тревогите си и през ум не им минало да се откажат от рожбата си.

 

За да подсигурят финансово семейството си, родителите на певицата заминали да работят в Гърция. Макар финансовото им положение да не било никак розово, родителите на Галена никога не направили опит да я отклонят от мечтите й за голямата сцена. Напротив – още от ранна детска възраст поощрявали малката си дъщеря, тъй като виждали, че е талантлива.

 

Като дете Галя с часове пеела пред огледалото с дезодорант в ръката, представяйки си, че държи микрофон и е на сцената. Била в седми клас, когато заживяла сама, тъй като отишла да учи народно пеене в Шумен. След това бъдещата звезда продължава образованието си в Димитровград, за да е по-близо до „Пайнер“, след като спечелила фирмен конкурс за нови изпълнители и й обещали договор, когато стане пълнолетна.

Източник: Уикенд