Двете най-добри приятелки в миналото Преслава и Галена отново демонстрират близки отношения след близо 10-годишното им замразяване. 2-те чалга диви отново станаха най-добри приятелки и пак са неразделни. Те дори тръгнаха заедно по турнета след затоплянето на отношенията им.

През изминалата седмица 2-те попфолк певици се раздаваха заедно на една сцена в един от оборотните клубове във Варна. Заведението бе препълнено от фенове, които искаха да гледат любимите си изпълнителки.

Собствениците на клуба са броили към 20 000 лева, за да пеят Преслава и Галена на сцената според тяхна колежка. По официално обявената тарифа, Галена иска 12 хил. лв. за участие, а Преслава – 10. Предполага се, че са направили отстъпка при пеенето им заедно.

Заведението е избрало да събира сериозен вход на посетителите, за да избие хонорарите, а и клиентите не спирали да консумират алкохолни напитки под ритмите на своите любими.

Галена и Преслава заедно? Трябват поне 20 бона…

Двете чалга звезди живееха заедно в началото на кариерата си към Пайнер и бяха като сестри. Техни близки споделят, че за разваляне на отношенията им има няколко версии, а най-популярната е, че са се скарали заради мъж. Предполага се, че Преслава е вкарала в леглото половинката на Галена – Галин, но към момента и 2-те напълно отричат. 

Други смятат, че причината за раздялата е Фики Стораро, който като баща си минавал наред по-засуканите си колежки. Галена хлътнала по него и после сметнала, че Преслава я е предала, като също е минала през леглото му.

Все пак, единствената вероятна причина за разрива в отношенията им изглежда подялбата мъж между двете. Останалите варианти – коя има повече и по-хубави участия, на коя роклята е по-лъскава или коя ще стане певица на годината изглеждат несъществени.

Източник: Уикенд