Галена и Андреа са на нож, а компания "Пайнер" пред разцепление!

"Няма да простя на Андреа това, което направи. От всичко най-много мразя интригите и евтините номерца. А тя прави точно това. Не разбирам какво иска и за какво се бори?!", това заявила бясна Галена пред вътрешни хора от "Пайнер", по адрес на колежката си и доскорошна дуетна партньорка Андреа.

Скандалът между двете явно е доста голям, тъй като поне до момента Галена е била единствената в бранша, която винаги е стояла настрана и не си е позволявала да коментира другите изпълнителки. Истината обаче, както я разкриха източници, близки до двете певици е, че Андреа е започнала война с Галена.

[caption id="attachment_314983" align="alignright" width="300"]Галена Галена изригна срещу интригите на Андреа[/caption]

Половинката на Кубрат Пулев започнала да говори глупости срещу Галена и да настройва колежките им срещу нея с уверението, че Галена е подъл и завистлив човек, който прави мръсно без причина.

Андреа обвинила Галена, че последната била настроила топ режисьор да не работи с нея във видеоклиповете й, а също и, че наговаряла собствениците на нощни клубове да не канят Андреа на участия.

"От известно време Адреа говори безумни неща по адрес на Галена. Разбирате ли колко е нелепо Галена да отиде при еди кой си шеф на заведение и да му каже да не кани Андреа. Първо - това няма как да се случи, защото всеки гледа оборота си, а второ - самата Галена никога няма да го направи", защитават я нейни близки, според които в "Пайнер" назрява наистина голям скандал, разбра столичен сайт.

"Нещата може да станат много сериозни ако това продължи. Галена е страшно обидена, защото може и да не е приятелка с Андреа, но не е способна на такива интриги и такава злоба. Ние също не разбираме - всяка от тях е невероятно вървежна в момента, всяка има работа, защо са необходими тези простотии", коментират в недоумение от компанията.

А според други причината е във факта, че напоследък действително Галена се радва на по-голям интерес от страна на феновете й затова и броят на участията й е по-голям.