Гала завидя на бившата си колежка Зейнеб

Зизи, както я наричат приятелките, замина на десетдневна почивка на Малдивите. Майката на три момиченца, реши да си почине и да се порадва на слънце, пясък и вълни на тузарския курорт, заедно със съпруга си Стоян Балевски.Най-голямата й дъщеричка Мириам е на три,  а малките се родиха през септември миналата година.

Година и половина преди това популярното лице от екрана мина под венчило с дългогодишния си приятел, бизнесмена Стоян Балевски.

Преди това витаеха слухове, че семейството на мъжа й не я искали за снаха, но самата Зейнеб Маджурова разби тези клюки. По думите й те още от началото те я прегърнали като член на тяхното семейство, а половинката я „заразил със своя позитивизъм“.

Истината е, че Зизи се дистанцира от предишните си приятелки и колежки и това предизвика неодобрението им.

„Разберете бе, хора, има много работа и грижи по отглеждането на три деца“, оправдава се непрекъснато Зейнеб.

Само че все пак намери време да си почине с мъжа си, като остави децата на баба и гледачки, шушукат зад гърба й нейни колежки.

Истината е, че Зизи треперела мъжа й да не залитне по чуждо, както често се случва в света на известните. А Гала пък искрено й завиждала, защото не тя, а мъжа й я води по почивки и екскурзии, докато блондинката осигурява комфорта на нейния Стефан. Който на всичкото отгоре я кичи с рога, издават от кухнята на „На кафе“.