Гала призна, че е изпаднала в същински шок, след като дъщеря й Мари Будева бе приета в Пирогов!

Водещата на едно от най-гледаните предавания "На кафе" - Гала, изживя същински шок, след като единствената й дъщеря Мари Будева бе приета по спешност в Пирогов. Красивото момиче получило остри болки в корема, а специалистите веднага се разтревожили, че става дума за апендицит.

"Ужасно беше. От страха и шока дори не знаех на кой свят съм и какво правя. Мари беше в болницата, а докато не бях при нея и вършех домакинската си работа вкъщи, за да се разсейвам, тотално изключих и бръкнах да вадя тава от фурната с голи ръце", призна в предаването Гала като обясни на ошашавените си колеги защо двете й ръце са покрити с огромни мехури.

[caption id="attachment_336941" align="alignright" width="300"]Гала Гала изживяла истински ужас след приемането на Мари в Пирогов[/caption]

В ужаса си и тревогата за дъщеря си, разсеяната Гала хванала нагорещената тава без ръкохватки, а болката била неописуема. "Това обаче нямаше значение. В такъв момент осъзнаваш, че детето ти е най-важно на света. Не забелязваш нито физическа болка, нито нищо друго. Молех се само Мари да е добре", споделя русокосата водеща на Нова телевизия.

За късмет на семейството се оказало, че подозренията на лекарите за апендицит са погрешни и Мари Будева се разминала с операцията като по чудо, тъй като само часове преди това всичко водело натам.

В крайна сметка лекарите обяснили на притеснената Гала, че щерка й е добре и че няма никаква опасност от спукване на апендицита й. Болките в корема на момичето се оказали съвсем нормални, просто породени от консумация на лоша храна и хапване на крак, което довело до леко възпаление на червата.

Днес Мари Будева вече ходи спокойно на училище, а единственото, което още напомня на Гала за кошмара, който изживя, са болезнените мехури от изгарянето по ръцете й. "Поне си имаме Стефан, който е толкова добър, че не ме оставя да правя нищо. Той чисти и готви, докато заздравеят раните ми", хвали любимия си мъж пред колегите щастливата Гала.