В неочакван шок изпадна Гала след десетилетия като водеща на "На кафе". Блондинката така се беше сраснала с шефския стол в предаването, че с лекота "колеше и бесеше" наред. Най-малкият проблем за нея винаги са били панелистите, за които плевенчанката смятала, че трябва да са благодарни за лесно изкараните си хонорари.

Е, оказа се обаче, че някои от тях имат и характер, и "топки". Като Дарин Ангелов, който хвърли "оставката" си от предаването, провокиран от наглостта и избирателното отношение на Гала към него и останалите.

Гала в шах и мат: Топ панелист напуска в разгара на сезона след бесен скандал! (СНИМКИ)

Източници от кухнята на медията разкриха, че двамата са имали горещ словесен двубой, част от който видяхме и ние в ефир. Тогава Гала включи любимката си Ася Енева от Дубай и заяви, че мацката щяла да бъде командирована там известно време, за да предава светски репортажи.

Гала в шах и мат: Топ панелист напуска в разгара на сезона след бесен скандал! (СНИМКИ) - Снимка 2

Ясно е, че Асето е фаворитка на Гала от години и никой не знае на какво се дължи това. Дарин обаче се подразни и попита защо него никога не са го командировали в чужбина. Не получи отговор от Гала и попита пак, вече със сериозен тон.

Тогава Георги Блажев го бъзикна, че е така, защото има представления, а Гала смръщено отсече, че не била в нея вината. Е, оказва се, че е именно в нея, а Дарин Ангелов й креснал да му търси заместник, защото повече няма да търпи такова отношение.