Не са никак розови дните на Гала и вероятно ще останат такива до най-важното събитие в живота й - раждането на първото й внуче. Както знаем, единствената й дъщеря Мари Будева е бременна и вече наближава да роди, но положението не върви съвсем гладко.

Както самата водеща призна в ефир, Мари е била прегледана от лекарите и й е заповядано буквално да не мърда. Тя трябва да лежи за задържане на плода, но не искала и да чуе за болница, настояла да си бъде у дома, където е далеч по-спокойна и обградена от грижи и любов.

Гала не спирала да се върти около нея и да я следи изкъсо какво прави - да не става от леглото, да не бърза, когато ходи, постоянно да си почива и да се храни правилно и питателно за нея и за бебето. Самата блондинка разкри, че е едновременно страшно щастлива, но и много изплашена и не спира да се моли и да стиска палци всичко да премине успешно.

Мари и преди е споделяла, че страда от автоимунно заболяване, което в този случай наложило и оставането й на легло до раждането. Не бива обаче да се паникьосва и да се стресира, защото да лежиш за задържане не е рядко срещано явление и много родилки са преминали по същия път, преди да се сдобият със здрави бебчета. Пожелаваме и на Мари такова, както и безпроблемно раждане!

Източник: Crimesbg.com