Чисто новият силиконов бюст на водещата на „На кафе“ – Гала, разбуни духовете.

 

След като очевидно е легнала под ножа, за да си сложи по-големи силиконови импланти, Гала цъфна с прозрачна блуза на светско парти и разбира се успя да прикове всички погледи към себе си, и по-специално към „очите й“.

 

Гала сложи още по-големи гърди

Години наред тя се жалваше от малкия си бюст, който за огромно нейно съжаление е наследила и дъщеря й Мари. Тя обаче твърдеше, че се страхува от операцията, на която трябва да се подложи, за да ги уголеми. Преди няколко години тя събра смелост и се тунингова, залагайки на скромни импланти, които да са съразмерни с тялото й, а не да изглежда като звездите от филмите за възрастни.

 

Навремето Гала твърдеше, че гърдите й може да са малки, но пък за сметка на това стегнати и сладки. Тя дори позира за Плейбой, а снимките потвърдиха откровението й за малък бюст. Той обаче вече е в историята.

 

Макар Гала рядко да залага на големи деколтета, преди няколко дни реши да провокира с прозрачна черна блуза, съчетана с костюм от панталон с висока талия и сако. Топът не само подчертаваше деколтето й, а и показа сутиена на водещата, както и всичко побрано в него.

 

Повече от очевидно е, че тв водещата е доволна от новата интервенция и бърза да се похвали с резултата. От обкръжението й издават, че разбира се най-щастлив от новия й бюст е нейният възлюбен – Стефан Николов.

Всеизвестен факт е, че пчеларят си пада по пищна гръд и сега се радва безкрайно на прелестите на жена си. Това разбира се далеч не му пречи да продължи със свалките на няколко засукани млади момичета, надявайки се да пожелаят да вкусят от предлагания от него мед.

 

Феновете на Гала обаче са притеснени да не се пристрасти към корекциите, защото я харесват такава, каквато е. Те са категорични, че екранът не се нуждае от клонинги на Джулиана Гани.

Източник: Уикенд